Πως παράγεται ο συνθετικός χλοοτάπητας;

Υπάρχει σημαντική και μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα. ένα απλό παράδειγμα: οι κοινοί συνθετικού χλοοτάπητες έχουν μονό backing, ενώ τα συστήματα της Royal Grass έχουν διπλό.

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για να στρώσουμε το γκαζόν;

Από τη στιγμή που ο τάπητας είναι κατασκευασμένος από πολυαιθυλένιο, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος μπορεί να έχει επίδραση. Υπάρχει περίπτωση ο τάπητας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες να απλώσει και αντίθετα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να μαζέψει.

Πώς μπορώ να κάνω το γκαζόν μου να στέκεται όρθιο;

Είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος γιατί πρέπει να επιλέξετε μια καλή ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα. η επαναφορά της ίνας είναι ένας παράγοντας επιλογής μια καλής ποιότητας συνθετικού χλοοτάπητα και μια όχι τόσο καλής. Η καλή ποιότητα γκαζόν, επανέρχεται η ίνα σαν ελατήριο στην αρχική της θέση μετά από μεγάλη και πολύωρη χρήση, ενώ μια χειρότερη δεν έχει επαναφορά.

Γιατί να βάλουμε άμμο χαλαζιακή στο γκαζόν;

Η χρήση της άμμου έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα αυτά αφορούν όλους τους τύπους γκαζόν, με ή χωρίς θύσανο. Το γκαζόν γίνεται ακόμα πιο φυσικό, η ίνα προστατεύετε ακόμα καλύτερα και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η θερμοκρασία του γκαζόν σε κάποιες περιπτώσεις παραμένει χαμηλή και δροσερή.

Μπορεί ο συνθετικός χλοοτάπητας να επισκευαστεί;

Όλες οι ζημιές μπορούν να επισκευαστούν. Το κατεστραμμένο κομμάτι του γκαζόν αφαιρείτε και μπορεί να αντικατασταθεί με νέο, σας συμβουλεύουμε να κρατάτε κομμάτια και φύρες που μένουν στην τοποθέτηση γιατί μπορεί να χρησιμέψουν σε μελλοντική επανατοποθέτηση.

Γιατί να επιλέξω γκαζόν Royal Grass;

Σας δίνουμε πολύ καλούς λόγους γιατί να επιλέξετε γκαζόν Royal Grass. Πιστεύουμε στην υψηλή ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής και στα υψηλά επίπεδα απόλαυσης. Δεν συμβιβαζόμαστε σε μετριότητες και σίγουρα προβάλουμε την διαφορετικότητα! Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του οίκου www.royalgrass.com/why-choose-royal-grass για περισσότερες πληροφορίες.