Προϊόντα Συνθετικού Χλοοτάπητα

Τα προϊόντα της Royal Grass αποτελούνται από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά μπορεί να έχει ο συνθετικός χλοοτάπητας. Αν κάποιος θέλει το καλύτερο, θα πρέπει να επιλέξει συστήματα Royal Grass, γιατί κάνουν τη διαφορά. Οι ίνες του τάπητα είναι σε σχήμα V, πιστή αντιγραφή του φυσικού γκαζόν, η MiNT τεχνολογία δίνει στο τάπητα ένα ματ, μεταξένιο χρώμα με ελάχιστη λάμψη. Η ραχοκοκαλιά κάνει την ίνα να στέκετε σε όρθια θέση μεγαλύτερο διάστημα από οποιαδήποτε άλλο τύπο συνθετικού χλοοτάπητα που προσφέρετε στην αγορά.

Το γρασίδι είναι ασφαλές για τα παδιά, τα κατοικίδια και το περιβάλλον και σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν!

Royal Grass Deluxe

Αποτελείται από 3 αποχρώσεις του πράσινου, 36χιλ. μήκος. Πράσινο της ελιάς, σε γεμάτο και πολύ πυκνό αποτέλεσμα. Ταιριάζει αρμονικά, το ενισχυμένο rootzone, V σχήμα ίνας και MINT τεχνολογία.

Περισσότερα

Royal Grass Ecosense

100% οικολογικό υλικό από την βάση έως και την ίνα του, το σύστημα Ecosense μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να αναπαραχθεί συνθετικός χλοοτάπητας. 40χιλ. ύψος πέλους, fitted with mossy wire, V σχήμα ίνας και MINT τεχνολογία.

Περισσότερα

Royal Grass Satin

Φτιαγμένο από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή πράσινα (olive και summer). Η πολύ πυκνή βάση του θυσάνου (rootzone) είναι συνδυασμός από γήινο καφέ και πράσινο σκούρο.

Περισσότερα

Royal Grass Seda

Το σύστημα Royal Grass Seda είναι ένα γρασίδι με 30χιλ. ύψος πέλους. Οι ίνες είναι μαλακές και εύκαμπτες εξαιτίας της ελαφρά υψηλότερης ίνας.

Περισσότερα

Royal Grass Sense

Το σύστημα Sense είναι μια όμορφη, μαλακιά και πολύ φυσική ποιότητα συνθετικού γκαζόν με πολύ πλούσια εμφάνιση. Κάθε μπούκλα ίνας έχει τη δική της τυχαία κατεύθυνση. Σίγουρα θα το μπερδέψετε για φυσικό τάπητα.

Περισσότερα

Royal Grass Silk 25

Η πιο οικονομική επιλογή της Royal Grass, προσφέρει πολύ γεμάτο και φυσικό αποτέλεσμα, όπως και κάθε άλλο σύστημα της εταιρείας. 25χιλ. πάχος ίνας, με καφέ θύσανο, V σχήμα ίνας και MINT τεχνολογία.

Περισσότερα

Royal Grass Silk 35

Όμορφη και μαλακή ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα για παιδάκια, πολύ όμορφη απόχρωση πράσινου, 35χιλ. πάχος με καφέ θύσανο, V σχήμα ίνας και MINT τεχνολογία. Ένα από τα πιο εμπορικά συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα.

Περισσότερα

Royal Grass Urban

Royal Grass Urban έχει μια ομοιομορφία στην απόχρωση του πράσινου, καθώς αποτελείται από σκέτη ίνα σε σχήμα V χωρίς καφέ θύσανο. Επιβάλλεται να γεμίσει με άμμο χαλαζιακή περίπου 10κλ./μ² για ακόμα πιο ανθεκτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Να το προτιμήσετε!

Περισσότερα

Royal Grass Velvet

Το χρώμα του Royal Grass Velvet είναι ένα ζωντανό καλοκαιρινό πράσινο. Το γκαζόν γεμίζει τμηματικά με καφέ χαλαζιακή άμμο.

Περισσότερα

Royal Grass XL

Αληθινή χλιδή στο κήπο σας είναι το XL σύστημα της RoyalGrass στα 65χιλ. ύψος. Πυκνό και μαλακό σα κανένα άλλο, με θύσανο σε χρώμα καφέ, V σχήμα ίνας και MINT τεχνολογία.

Περισσότερα

SUMMER V by Panda Garden

Mαλακό και πυκνό σύστημα στα 35χιλ. με απλή μονόκλωνη ίνα και καφέ μπεζ θύσανο. Ιδανικό για χώρους ή κήπους που παίζουν παιδάκια, καθώς είναι πολύ αφράτο σε περίπτωση πτώσης από ύψος και όχι μόνο.

Περισσότερα

GREEN by Panda Garden

Το σύστημα ανήκει στην μεσαία και οικονομική κατηγορία της εταιρείας μας,. Προσφέρει καλό κράτημα και αρκετά ανθεκτική ίνα με μια μεσαία πυκνότητα στα 30χιλ. Προτιμείστε το για χώρους που έχουν μεγάλη χρήση και τριβή.

Περισσότερα

AMAZONIA by Panda Garden

Σύστημα που αγγίζει τις 28455 συρραφές πυκνότητας, με πιο ελαφριά και λεπτή ίνα, στα 40χιλ. πάχος. Το προϊόν έχει δύο αποχρώσεις, ανοιχτό πράσινο και σκούρο πράσινο. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Περισσότερα

Inspiration

inspiration1inspiration2
inspiration3
inspiration4inspiration5inspiration6inspiration7inspiration8