ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

perivallon

Τα Garden Grass κατατάσσονται υπέρ της ανθρώπινης περιβαλλοντικής ευθύνης. Παράγουμε στα κατώτερα δυνατά επίπεδα καυσαερίων και μη ανακυκλώσιμων αποβλήτων. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες παράγονται με τη χρήση ανακυκλώσιμων αποβλήτων, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την αλόγιστη και άσκοπη χρήση του νερού καθώς και βλαβερών ουσιών για το περιβάλλον και το οικοσύστημα.

Λέξεις όπως «μη ασφαλές» ή «επικίνδυνο» στην υγεία και το περιβάλλον δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρεία μας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της.

Η τοποθέτηση των συνθετικών χλοοταπήτων έχει βοηθήσει χιλιάδες πολίτες να εξοικονομήσουν εκατομμύρια λίτρα πόσιμου νερού μόνο για το έτος 2008 - 2014.

Επίσης, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο μετά από έρευνα έδειξε ότι η χρήση της κουρευτικής μηχανής για μία ώρα εκπέμπει τα ίδια ακριβώς επίπεδα καυσαερίου όσο και η χρήση ενός αυτοκινήτου για 100χλμ.

Χρόνο με το χρόνο, χιλιάδες κιλά χημικών έχουν χρησιμοποιηθεί για να συντηρούν το φυσικό χόρτο σε καλή κατάσταση. Με τη χρήση των Garden Grass συνδυάζεται απόλυτα το τέλειο, καλοδιατηρημένο, φρεσκοκουρεμένο αποτέλεσμα χωρίς να έχουμε τυχόν απώλειες και επιβαρύνσεις για το περιβάλλον.

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.