ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΝΕΡΟ & ΧΡΗΜΑΤΑ

oikonomia-in

Τοποθετώντας τα προϊόντα της Garden Grass μειώνετε την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων σας για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου καθώς και του νερού. Επιπλεόν αποφεύγεται τη χρήση των βλαβερών λιπασμάτων και χημικών που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου. Είναι η καλύτερη λύση ειδικά για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Τα Garden Grass δεν χρειάζονται κανενός είδους συντήρηση, καθόλου λίπασμα, και καθόλου πότισμα. Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε εδώ ότι η χρήση των Garden Grass έχει εξοικονομήσει εκατομμύρια λίτρα σε νερό πόσιμο ανά το κόσμο. Είναι ένα προιόν ποιο ακριβό από το φυσικό γκαζόιν αλλά η απόσβεση του γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η διάρκεια ζωής του πολύ μεγάλη.

Τα Garden Grass τελικά είναι μία επένδυση που γίνετε μία φορά και σας ανταποδίδει σε οικονομία στο νερό, ελάχιστο κόστος συντήρησης και βέβαια έχετε φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου για πολλά συνεχή έτη.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.