ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

pleonektimata

Τα συστήματα είναι για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, πολυχώρους, παιδικές χαρές και παιδότοπους. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα, ομορφιά, διάρκεια στο χρόνο. 

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει όψη ενός καλοδιατηρημένου φυσικού χόρτου όλο το χρόνο και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, μη επιβαρύνοντας τον ιδιοκτήτη με το κόστος της συντήρησης που έχει το φυσικό χόρτο.

  • Διατίθεται σε 2,3 και 4 διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου. Η γκάμα αποτελείται από 20 διαφορετικά συστήματα (ύψος πέλους, πυκνότητα, χρώματα, αριθμός κόμπων.)
  • Άριστης ποιότητας ίνες και υλικά με μεγάλη αντίσταση στην UV προστασία (εργοστασιακή εγγύηση)
  • Φυσική και πράσινη όψη όλο το χρόνο
  • Κόβεται με τις ανάγκες σας (2μ.και 4μ. φάρδος ρολών)
  • Βελτιώνει την όψη και πρασινίζει δημόσιους χώρους όπως πλατείες,κεκλειδώματα κλπ,χώρους περιμετρικά από πισίνες.

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.