Γιατί όλο και πιο πολύ άνθρωποι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο συνθετικό χλοοτάπητα?

- Η απάντηση απλή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρημάτων και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρόνου, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν.

 

Κάποια από τα πλεονεκτήματα είναι τα κάτωθι:

1. Αισθητική

Τα GardenGrass είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ιδιωτικών και δημοσίων κήπων, χώρων αναψυχής, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές, κτήματα και χώρων δεξιώσεων.
100% οικονομία στο νερό και στα έξοδα συντήρησης.

2. Οικονομία Νερού και Χρήματος

100% οικονομία στο νερό και στα έξοδα συντήρησης.

3. Συντήρηση

Τα GardenGrass δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η συντήρηση είναι αναγκαία τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

4.Το περιβάλλον & η προστασία του περιβάλλοντος

Η εταιρέια GardenGrass κατατάσεται υπέρ της περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του πράσινου καθώς δεν χρειάζεται καμία συντήρηση ούτε πότισμα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ PANDA SPORTS LTD- GARDENGRASS HELLAS ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΑΙ ΕΝΗΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Τα Garden Grass δεν χρειάζονται συντήρηση. Είτε την καλοκαιρινή περίοδο είτε τη χειμερινή το χόρτο παραμένει ανέγγιχτο, σε αντίθεση με…

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.