ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


123919946249dcaee62c129Οι δασκάλες λατρεύουν το γεγονός πως τα παιδία μετά το παιχνίδι στον προαύλιο χώρο του σχολείου, δεν επιστρέφουν πίσω, φέρνοντας τις λάσπες και τα σκουπίδια στην τάξη. Ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός και το φυσικό γκαζόν λασπώνει σε κάποια σημεία, το συνθετικό παραμένει ανέγγιχτο. Τα νερά αποστραγγίζονται αμέσως και δεν λιμνάζουν ή λασπώνουν.

Κάποιοι γονείς αφού είδαν τα αποτελέσματα δηλαδή τα παιδιά τους να μην επιστρέφουν πια λερωμένα από λάσπες, ή οι φόρμες τους δεν είχαν πια τα σημάδια, τις στάμπες από το φυσικό γρασίδι, αποφάσισαν να τοποθετήσουν και στο σπίτι τους συνθετικό χλοοτάπητα, ποιότητες GardenGrass Hellas.

Είναι η ιδανική λύση για τα παιδιά, που όλοι γνωρίζουμε ότι θέλουν να κυλιούνται στο γρασίδι και να νιώθουν το συναίσθημα της ελευθερίας, χωρίς να λερώνονται ή να χτυπάνε.

Κάντε Like στην σελίδα μας www.facebook.com/pages/Panda-Sports-Gardengrass-Hellas

 

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.