Η εταιρεία GardengGrass Hellas, με αποκλειστικές συνεργασίες και εισαγωγές στην Ελλάδα, σας προσφέρει υλικά και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με ευρύ δίκτυο χονδρικής σε ολη την Ελλάδα, προωθεί τα συστήματα της GardenGrass Hellas και της νέας μας εταιρείας ROYAL GRASS, είναι διαθέσιμα για τους πελάτες.

Γιατί να επιλέξεται προιόν της GardenGrass Hellas?

Tα συστήματα είναι 100% οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τους χρήστες και τα ζώα, υπό-αλλεργικά, άφλεκτα, powered by TenCate, V shape επεξεργασία ίνας και MINT TECHNOLOGY για ματ αποτέλεσμα,  με γραπτή εγγύηση ποιότητας από 4 έως και 10 χρόνια και διάρκεια ζώής περίπου 15 με 20 χρόνια.

Πριν την αγορά σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζεται περισσότερα στοιχεία για τον συνθετικό χλοοτάπητα που θα τοποθετήσετε στον κήπο σας. Είναι μια επένδυσει που εφόσον γίνει σωστά, θα κάνετε απόσβεση το χρημάτων που δαπανήσετε μέσα σε 4-6 μήνες. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέλιο και σίγουρα το υλικό να έχει άμεση επαναφορά μετά τη χρήση. 

Επισκεφτείτε μας https://www.facebook.com/pages/Panda-Sports-Gardengrass-Hellas

 

Συνθετικός χλοοτάπητας GardenGrass Hellas. H GardenGrass Hellas έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων τεχνητού γκαζόν για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο κάτω…
Ψάχνετε την καλύτερη ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα? Ή θέλετε να βελτιώσετε τον χώρο σας? Τα χρωματιστά υλικά είναι μια καινοτομία στον…
Αν η επιφάνεια σας είναι μεγαλύτερη από 4 μέτρα φάρδος, θα χρειαστεί να γίνει ένωση ανάμεσα στα ρολά. Με την…

GARDENGRASS ΕΛΛΑΣ
PANDA SPORTS LTD.
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ, Τ.Κ.14564


T: 210-7233403, 210-7234383
F: 210-7234383


www.panda.gr
info@panda.gr

Η GardenGrass προσφέρει στο πελάτη προϊόντα αποκλειστικά για την κάλυψη εξ. επιφανειών με το χαμηλότερο κόστος και τη καλύτερη ποιότητα. Επικεντρώνεται σε χρονιαίες έρευνες για την ανάπτυξη καινούργιων συστημάτων, τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες του χρήστη αποκλειστικά για κήπους, παιδικές χαρές, παιδότοπους, ταράτσες, μπαλκόνια, χώροι εκδηλώσεων και πάρκα.

Είμαστε στη διάθεση σας.